Sluiten
 • Omgeving
 • Totaaloverzicht
 • Willem Burger Kwartier
 • Grote Zaal Kwartier
 • Jurriaanse Kwartier
 • Omgeving en routebeschrijving
 • Totaaloverzicht
 • Begane Grond
 • Derde verdieping
 • Vierde verdieping
 • Begane grond
 • Eerste etage
 • Begane grond
 • Eerste verdieping

Referenties

De Doelen is een plek van uitersten. Het ene moment loopt men in galakleding door de foyer, een paar uur later rijden er heftrucks vol pallets over de marmeren vloeren. Het is exemplarisch voor de manier waarop het gebouw gebruikt wordt. In de Doelen vinden prestigieuze concerten plaats, evenals grootschalige beurzen die soms in no time moeten worden opgebouwd. En dat is geen probleem. Want behalve die charmante uitstraling heeft de Doelen alle praktische eigenschappen waaraan een goede evenementenlocatie moet voldoen.

Duizend muziekprofessionals naar congres in de Doelen

18 t/m 20 mei 2017

De Doelen is er een aantal jaren geleden in geslaagd om de internationale conferentie Classical:NEXT voor ten minste drie jaar naar Rotterdam te halen. Classical:NEXT is dé jaarlijkse bijeenkomst voor professionals werkzaam in de internationale klassieke muziekindustrie. Dit jaar trok de  derde editie in de Doelen zo’n 1.000 bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen.

InterPore Congres

9 t/m 11 mei 2017

Tijdens dit jaarlijkse congres komen mensen samen die studeren en werken met poreuze media. Het doel van de jaarlijkse conferentie is om mensen samen te brengen zodat ze ideeën kunnen uitwisselen en ze bewust worden van elkaars belangen en onderzoeksactiviteiten. Het congres trok in de Doelen zo’n 500 bezoekers.

Internationaal Filmfestival

25 januari t/m 5 februari 2017

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Naast het vertonen van films, het huisvesten van de kassa’s, de Cinemart en het festivalcafé fungeert de Doelen ook jaarlijks als thuisbasis voor de organisatie tijdens het festival.

Witte Jas Ceremonie

Twee keer per jaar vindt in de Willem Burger Zaal de ‘Witte Jas Ceremonie’ plaats. Tijdens deze ceremonie ontvangen studenten van het Erasmus MC officieel hun witte jas waarmee ze coschappen gaan lopen.

13th Stamicarbon Urea Symposium

9 t/m 12 mei 2016

Eens in de vier jaar organiseert Stamicarbon het Urea Symposium voor klanten, producenten, aannemers, leveranciers, adviseurs en andere belanghebbenden in de sector van ureum. Het uitwisselen van kennis en ontwikkelingen speelt hierbij een grote rol. Meer informatie?

International Society for Extracellular Vesicles

4 t/m 7 mei 2016

In navolging van het succesvolle congres in 2014 vond dit jaar wederom het ISEV-congres plaats in de Doelen. Vanwege de goede samenwerking, de sfeer en de geschikte ruimtes denken ze eraan om over een aantal jaar wederom naar de Doelen terug te keren!

Innovatief congres kiest voor Rotterdam

22 en 23 maart 2016

Interreg Europe organiseerde op 22 en 23 maart jl. de 2e editie van het ‘Europe, let’s cooperate’ forum. De Europese subsidieregeling Interreg is er voor innovatieve en duurzame projecten die regionale en lokale overheden in Europa sterker maken. Het tweedaagse matchmaking event vond plaats in het congrescomplex van de Doelen ICC Rotterdam, na een intensief voortraject met diverse Rotterdamse Partners. Op de tweede dag stond ook een achttal excursies naar innovatieve en duurzame projecten in Rotterdam op het programma . Ruim 700 deelnemers hebben gedurende twee dagen met elkaar gesproken en kennis uitgewisseld. De reikwijdte van het congres ging echter veel verder; nog eens 1000 deelnemers hebben online deelgenomen.

International Association of Therapeutic Drug Monitoring and Clinical Toxicology

11 t/m 15 oktober 2015

Het 14e congres van de International Association of Therapeutic Drug Monitoring and Clinical Toxicology heeft plaatsgevonden in het Willem Burger Kwartier van de Doelen. Per dag waren zo’n 700 bezoekers aanwezig.

Radiologendagen

10 t/m 11 september 2015

Met veel plezier kijken wij terug op de 2015. Organisator Congress Company spreekt van een zeer geslaagde editie, met zo’n 450 bezoekers per dag. Na afloop was er een swingend feest in de Willem Burger Foyer waarbij tot in de late uurtjes door de radiologen werd gedanst.

Betondag

Al 19 jaar vindt in de Doelen de Betondag plaats, een groots opgezet kennis- en netwerkevenement voor de bouwwereld. Logistiek een van de meest uitdagende evenementen die je als congreslocatie kunt faciliteren. En elk jaar weer een succes. De jaarlijkse Betondag is voor mensen in de bouw een ijkpunt. Ruim 3200 leden van de Betonvereniging komen dan naar Rotterdam om elkaar treffen. Elk hoekje van de Doelen is gevuld. Er is een grote expositie met stands, er zijn lezingen en demonstraties, er zijn hapjes en drankjes en overal ontmoetingsplekken.

Contact

Contact

De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en stelt zich daarom graag op als een partner die meebeweegt en meedenkt om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om de verschillende ruimtes te bekijken:

010 2171735 / evenementenwerving@dedoelen.nl

 

Mail ons direct