sluiten
  • Vloerplan & Capaciteit

referenties

De Doelen is een plek van uitersten. Het ene moment loopt men in galakleding door de foyer, een paar uur later rijden er heftrucks vol pallets over de marmeren vloeren. Het is exemplarisch voor de manier waarop het gebouw gebruikt wordt. In de Doelen vinden prestigieuze concerten plaats, evenals grootschalige beurzen die soms in no time moeten worden opgebouwd. En dat is geen probleem. Want behalve die charmante uitstraling heeft de Doelen alle praktische eigenschappen waaraan een goede evenementenlocatie moet voldoen.

Innovation for Health

13 februari 2020

Deze toonaangevende conferentie bracht meer dan 800 sleutelpersonen en 60 invloedrijke sprekers bij elkaar met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.

Innovation for Health biedt een podium aan vele tientallen innovatieve projecten en producten uit industrie, academie en ziekenhuizen gericht op de gezondheidszorg. Het brengt de partijen bij elkaar die zorgdragen voor de ontwikkeling, implementatie, financiering en toepassing van zorginnovaties op het gebied van biotech, farma, e-health en medische technologie.

Klik hier voor een korte filmimpressie.

 

Walk 2021

7-11 oktober 2019

Walk21 is een internationale stichting gericht op het waarborgen en versterken van een voetgangersvriendelijke leefomgeving in steden. Tijdens de conferentie is er ook uitgebreid gekeken naar voorbeeldprojecten uit ander steden in Europa. Rotterdam heeft zich met dit project op de kaart gezet als voorbeeld op het gebied van leefbare en aantrekkelijke stedelijke ontwikkeling.

Internationaal Filmfestival

27 januari t/m 7 februari 2021

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Naast het vertonen van films, het huisvesten van de kassa’s, de Cinemart en het festivalcafé fungeert de Doelen ook jaarlijks als thuisbasis voor de organisatie tijdens het festival.

RSM Graduation Ceremony

9 oktober 2021

Een keer per jaar neemt de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit de Doelen over voor Graduation Ceremony. Inmiddels is het een geoliede machine en maken we er gezamenlijk een feestelijke dag van voor alle graduates en hun gasten.

Society for the Study of Inborn Errors of Metabolism

3-6 september 2019

In september 2019 vond het SSIEM congres plaats in de Doelen. Vanuit heel de wereld kwamen bijna 2.500 medische professionals naar Rotterdam om met elkaar te netwerken en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Metabolisme.

10th ICN NP/APN Conference

26-29 augustus 2018

Tijdens dit internationale verpleegkundigen congres met meer dan duizend (praktijk) verpleegkundigen werd gekeken naar de leidende rol van verpleegkundigen in de transformatie van de zorg, met een bijzondere focus op universele dekking van de gezondheid, de duurzaamheid en de menselijke middelen voor de gezondheidszorg.