Sluiten
 • Omgeving
 • Totaaloverzicht
 • Willem Burger Kwartier
 • Grote Zaal Kwartier
 • Jurriaanse Kwartier
 • Omgeving en routebeschrijving
 • Totaaloverzicht
 • Begane Grond
 • Derde verdieping
 • Vierde verdieping
 • Begane grond
 • Eerste etage
 • Begane grond
 • Eerste verdieping

Referenties

De Doelen is een plek van uitersten. Het ene moment loopt men in galakleding door de foyer, een paar uur later rijden er heftrucks vol pallets over de marmeren vloeren. Het is exemplarisch voor de manier waarop het gebouw gebruikt wordt. In de Doelen vinden prestigieuze concerten plaats, evenals grootschalige beurzen die soms in no time moeten worden opgebouwd. En dat is geen probleem. Want behalve die charmante uitstraling heeft de Doelen alle praktische eigenschappen waaraan een goede evenementenlocatie moet voldoen.

Narim University Event

23 mei 2019

Narim University. Dat is het thema van het jaarlijkse congres dat de NARIM op donderdag 23 mei 2019 organiseert in het Willem Burgerkwartier in De Doelen in Rotterdam. In een toelichting op het thema schrijft de organisatie van risk & insurance managers in Nederland: “NARIM legt de lat ieder jaar hoger, dat geldt ook voor het jaarlijkse Congres. Voor de bepaling van het thema en de uitvoering van het programma voor 2019 golden de volgende uitgangspunten: laten zien dat NARIM het goed doet, de zakenpartner zijn voor de professionele branche, voorbereid zijn op de toekomst en last but not least: inspireren.”

7TH European Congress of Virology

28 april - 1 mei 2019

Eind april waren er 4 dagen lang zo’n 600 virologen vanuit heel Europa in de Doelen om elkaar te ontmoeten en de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Internationaal Filmfestival

23 januari t/m 3 februari 2019

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Naast het vertonen van films, het huisvesten van de kassa’s, de Cinemart en het festivalcafé fungeert de Doelen ook jaarlijks als thuisbasis voor de organisatie tijdens het festival.

RSM Graduation Ceremony

12 oktober 2018

Een keer per jaar neemt de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit de Doelen over voor Graduation Ceremony. Inmiddels is het een geoliede machine en maken we er gezamenlijk een feestelijke dag van voor alle graduates en hun gasten.

European Society of Neuroradiology

19 t/m 23 september 2018

In september vond de 41e Annual Meeting plaats van ESNR. Vanuit heel Europa kwamen zo’n 600 neuro-radiologen  naar de Doelen om met elkaar te netwerken en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Neuroradiologie.

10th ICN NP/APN Conference

26-29 augustus 2018

Tijdens dit internationale verpleegkundigen congres met meer dan duizend (praktijk) verpleegkundigen werd gekeken naar de leidende rol van verpleegkundigen in de transformatie van de zorg, met een bijzondere focus op universele dekking van de gezondheid, de duurzaamheid en de menselijke middelen voor de gezondheidszorg.

Witte Jas Ceremonie

Twee keer per jaar vindt in de Willem Burger Zaal de ‘Witte Jas Ceremonie’ plaats. Tijdens deze ceremonie ontvangen studenten van het Erasmus MC officieel hun witte jas waarmee ze coschappen gaan lopen.

Contact

Contact

De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en stelt zich daarom graag op als een partner die meebeweegt en meedenkt om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om de verschillende ruimtes te bekijken:

010 2171735 / sales@dedoelen.nl

 

Mail ons direct