Sluiten
 • Omgeving
 • Totaaloverzicht
 • Willem Burger Kwartier
 • Grote Zaal Kwartier
 • Jurriaanse Kwartier
 • Omgeving en routebeschrijving
 • Totaaloverzicht
 • Begane Grond
 • Derde verdieping
 • Vierde verdieping
 • Begane grond
 • Eerste etage
 • Begane grond
 • Eerste verdieping

Referenties

De Doelen is een plek van uitersten. Het ene moment loopt men in galakleding door de foyer, een paar uur later rijden er heftrucks vol pallets over de marmeren vloeren. Het is exemplarisch voor de manier waarop het gebouw gebruikt wordt. In de Doelen vinden prestigieuze concerten plaats, evenals grootschalige beurzen die soms in no time moeten worden opgebouwd. En dat is geen probleem. Want behalve die charmante uitstraling heeft de Doelen alle praktische eigenschappen waaraan een goede evenementenlocatie moet voldoen.

Betondag

15 november 2018

Al 20 jaar vindt in de Doelen de Betondag plaats, een groots opgezet kennis- en netwerkevenement voor de bouwwereld. Logistiek een van de meest uitdagende evenementen die je als congreslocatie kunt faciliteren. En elk jaar weer een succes. De jaarlijkse Betondag is voor mensen in de bouw een ijkpunt. Ruim 3200 leden van de Betonvereniging komen dan naar Rotterdam om elkaar treffen. Elk hoekje van de Doelen is gevuld. Er is een grote expositie met stands, er zijn lezingen en demonstraties, er zijn hapjes en drankjes en overal ontmoetingsplekken.

Congress of the European College of Veterinary Internal Medicine

6-8 september 2018

Tijdens het ECVIM congres kwamen zo’n 250 specialisten op het gebied van Dierengeneeskunde vanuit heel Europa bij elkaar in de Doelen.

10th ICN NP/APN Conference

26-29 augustus 2018

Tijdens dit internationale verpleegkundigen congres met meer dan duizend (praktijk) verpleegkundigen werd gekeken naar de leidende rol van verpleegkundigen in de transformatie van de zorg, met een bijzondere focus op universele dekking van de gezondheid, de duurzaamheid en de menselijke middelen voor de gezondheidszorg.

European Society of Neuroradiology

19 t/m 23 september 2018

In september vond de 41e Annual Meeting plaats van ESNR. Vanuit heel Europa kwamen zo’n 600 neuro-radiologen  naar de Doelen om met elkaar te netwerken en kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Neuroradiologie.

Radiologendagen

24 en 25 mei 2018

Met veel plezier kijken wij terug op de Radiologendagen eerder dit jaar. Congresbureau Congress Company spreekt van een zeer geslaagde editie, met zo’n 450 bezoekers per dag. De Radiologendagen vinden jaarlijkse plaats en worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie.

Internationaal Filmfestival

24 januari t/m 4 februari 2018

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een van de grootste culturele evenementen van Nederland en een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld. Naast het vertonen van films, het huisvesten van de kassa’s, de Cinemart en het festivalcafé fungeert de Doelen ook jaarlijks als thuisbasis voor de organisatie tijdens het festival.

Witte Jas Ceremonie

Twee keer per jaar vindt in de Willem Burger Zaal de ‘Witte Jas Ceremonie’ plaats. Tijdens deze ceremonie ontvangen studenten van het Erasmus MC officieel hun witte jas waarmee ze coschappen gaan lopen.

Contact

Contact

De Doelen heeft jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en stelt zich daarom graag op als een partner die meebeweegt en meedenkt om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of om de verschillende ruimtes te bekijken:

010 2171735 / evenementenwerving@dedoelen.nl

 

Mail ons direct