sluiten
  • Vloerplan & Capaciteit

de Doelen

De kernactiviteiten van de Doelen zijn het presenteren van live muziek en het faciliteren van ontmoetingen. In deze combinatie van concerten en congressen is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Een enerverend, dynamisch bedrijf op het snijvlak van cultuur en zakelijkheid.

inspirerende locatie

De Doelen is met ruim 30 zalen een geliefde locatie voor spraakmakende internationale evenementen en congressen, waaronder het International Film Festival Rotterdam.
Het verrijken en inspireren van mensen door ze samen te brengen in een gastvrije omgeving om muziek en kennis te delen, is één van de speerpunten van de Doelen. Bovendien wil de Doelen een essentiële rol spelen in het leven van Rotterdammers. Nationaal en internationaal wil de Doelen een mobiliserende, inspirerende en faciliterende spilfunctie vervullen als concert- en congresgebouw.

highlights

professionaliteit

Alle evenementen die plaatsvinden in de Doelen worden professioneel begeleid. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van evenementenorganisatie stellen we ons graag op als een partner die meebeweegt en meedenkt om zo de doelstelling van een bijeenkomst optimaal te realiseren. Kiezen voor de Doelen is kiezen voor professionaliteit.

centrale ligging

De Doelen is vanwege haar ligging tegenover het Centraal Station uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een directe treinverbinding met vrijwel alle grote steden in Nederland. Een diversiteit aan hotels en restaurants bevindt zich binnen loopafstand.

gastvrijheid

We begrijpen als geen ander dat deelnemers hun kostbare tijd opofferen om een bijeenkomst te bezoeken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de verwachtingen worden overtroffen door te verbinden, verrijken en ontzorgen. Met een professionele en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat iedereen zich van harte welkom voelt door een hoog niveau van gastvrijheid te bieden.

sfeervol netwerken

De sfeervolle kroonluchters zorgen voor een unieke ambiance in onze foyers, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om elkaar te ontmoeten en te netwerken. De foyers zijn direct verbonden met de plenaire zalen en ze bieden een schitterend uitzicht over de bruisende stad.